Voel jezelf beter
Retraites

Retraites

Wil je uit de dagelijkse dingen, de stilte in, tot rust komen en bij jezelf thuiskomen? Dan is een retraite wat voor jou. Je kunt bij ons terecht voor een 24-uurs retraite in het Atelier of voor een meerdaagse retraite in het natuurhuisje. Je kunt de uren of de dagen zelf samenstellen met coachgesprekken, meditaties, visualisaties, wandelingen en meer. Ik kan uiteraard helpen om te kijken wat het beste bij jou past op dat moment.

24-uurs retraite

24 uur voor jezelf en alleen jezelf in de natuur plus een wandelcoachgesprek en een geleide meditatie voordat je gaat slapen. Hoe klinkt dat? Even weg van alles en tijd voor jezelf, tijd voor introspectie, tijd voor ontspanning en aandacht voor jou. Dat houdt deze 24-uurs retraite in. Na deze retraite voel je jezelf weer, je voelt je weer opgeladen en uitgerust. Eenmaal weer thuis na 24 uur, ben je ook weer thuis bij jezelf.

Lees verder >

Meerdaagse retraite

Wil je er langer tussenuit? Dan is een meerdaagse retraite in ons natuurhuisje een aanrader. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige uitzicht op de bosrand en het weiland.

Lees verder >

Meer over het Atelier en het Natuurhuisje is te lezen de website Bij het Witte Huis.