Voel jezelf beter
Reviews

Reviews

Heel veel dank voor je kennis en wijsheid

Ik check altijd na verloop van tijd hoe het met iemand gaat nadat hij of zij een coachtraject heeft gevolgd. Truus gaf daar het volgende antwoord op:

“Eigenlijk gaat het mij goed, ondanks alles wat er speelt. En er speelt nogal wat. Toch hou ik mij staande en gaande, en dat is dankzij het feit dat ik bij jou geleerd heb mijzelf te observeren. Ik voel heel goed aan hoe het met mij gesteld is en kan daar ook iets mee op het moment dat dat nodig is. Ook ben ik veel beter in staat te verwoorden wat er in mij omgaat. Ik ben (en blijf) in ontwikkeling en voel dat als een grote rijkdom. Ik ben blij en dankbaar dat je een periode naast mij liep en mij hielp in de spiegel te kijken. Veel van wat je mij aanreikte was al wel bij mij bekend, maar je hebt het weer wakker gemaakt bij mij. Mocht het nodig zijn om weer eens wakker geschud te worden, dan kom ik heel graag bij je terug. Heel veel dank voor al je kennis en wijsheid en een hele mooie zomer.”

Truus

“Ik voel mijzelf nu stukken beter!”

Evelien vertelde het volgende: “Kan jij me helpen me beter te voelen? Met die vraag ging ik naar het intakegesprek met Madeleen. De aansprekende naam van haar coachingpraktijk maakte me nieuwsgierig. Waarom voelde ik me niet goed? Ondanks dat ik erg mijn best deed om in mijn vrije tijd los te komen van een leuke maar uitdagende baan, lukte dat niet goed. Ik voelde mij geplaagd door het eindeloos overdenken van zaken en tijdens mijn wandelingen, waar ik echt van probeerde te genieten, bleef die gedachtestroom zich als een langspeelplaat in mijn hoofd afspelen. Als ik die chaos in mijn hoofd kon stoppen, dan zou ik me zoveel beter voelen.

Tijdens het coachtraject heeft Madeleen mij al wandelend bekend gemaakt met diverse methodes en technieken om rust te leren ervaren tijdens het wandelen. Ik hoefde niet de strijd aan te gaan met mijn gedachten, maar door visualisatie, meditatie en ademhalingsoefeningen leerde ik om ze soms al vroeg in de wandeling achter me te laten. Door gerichte vragen heeft Madeleen me tijdens en na de wandelsessies aan het denken gezet. Door zelf aan de slag te gaan met deze vragen kreeg ik inzicht in de oorzaak. De combinatie van wandelen en coaching heeft echt effect gehad. Madeleen heeft me heel goed begeleid in het proces om te veranderen en het doel is bereikt: ik voel mijzelf nu stukken beter!”

Evelien

Via Google zijn er meer reviews te lezen.

Madeleen is een warm, lief persoon. Absoluut een aanrader om je door haar te laten begeleiden in je persoonlijke reis. Janneke
Oeps, ergens gaat er iets niet goed.
Yes! Het is gelukt. Jij hoort nu bij de Voel jezelf beter tribe

Mis niets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een bewuster leven en nieuws over de laatste trainingen, workshops en retreats.