Voel jezelf beter
Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen coach trainer facilitator bewust leven

Trainer, facilitator & coach

Mijn missie in dit leven is om mensen bewuster te maken. Bewuster van hun eigen gedachtes, gedrag, emoties en innerlijke kracht. Ieder mens heeft ongelofelijk veel potentie in zich. Maar weinig maken daar gebruik van. Veel mensen lopen vast in hun leven op allerlei vlakken of zijn zich niet bewust van wat zij echt willen of zijn zich niet bewust dat wat zij willen vaak dichterbij is dan zij denken. Daarvoor komen zij naar mij. Om het leven bewust te leven.

Natuurlijk leven

Mijn eigen innerlijke wereld ontdekte ik met de opleiding Natuurlijk Leven van Mae Belteyn waar ik mijn essentie en doel steeds beter leerde kennen. De opleiding bevatte meditatie, visualisatie en gebruikte de natuur als spiegel om gedrag, gedachtes en bewustzijn te analyseren. Het was een transformerende opleiding waar ik leerde over de kracht van het universum, rituelen, lessen uit de oude natuurreligies en nog veel meer. Daarbij leerde ik ook dat alleen al zijn in de natuur helend werkt, net als beweging en creatieve uitingen zoals schrijven en schilderen.

Ervaringsdeskundige

Ondanks alle kennis en ervaring, maakte ik op een moment de fout om niet meer naar mijn innerlijke weten te luisteren. Dus ja, ik heb ervaren wat het is om niet vanuit mijn volledige potentie te leven. Ik weet heel goed hoe het is om alleen maar vanuit het hoofd te leven. De man met de hamer kwam langs en kreeg mij op mijn knieën. Ik kreeg een burn-out en een pittige depressie. Drie artsen wilden mij antidepressiva voorschrijven. Dat heb ik afgeslagen, immers dit was het moment om pijn te doorleven, terug te komen bij mijn gevoel en opnieuw op te bouwen. En dat is gelukt. Ik voel me krachtig, gezegend en in balans. Ik ben blij met de ervaring en de levenslessen, want ik heb echt leren begrijpen en kunnen voelen om in disbalans te leven en hoe dat kan omslaan.

Wandelcoach

Inmiddels leef ik al tijden mijn echte leven in balans. Bewust van mijn gedachtes, in contact met mijn gevoel. Door ervaringen gesterkt ben ik verder gaan leren. NLP, persoonlijke groei methodieken, mindfulness en ik voltooide de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach. Bij de opleiding tot wandelcoach heb ik alle gangbare en minder gangbare coachtechnieken geleerd en hoe ik die kan inzetten zowel in een praktijkruimte als in de natuur tijdens wandelingen.

Zielscoach

In 2022 volgde ik de halfjaar opleiding tot zielscoach. Een intensief en ook weer transformerend traject. Socialisatieprocessen, ontwikkelingspsychologie, breinprogrammeringen, transformatiethema’s zoals relaties, gezondheid, succes, seksualiteit, persoonlijke en onpersoonlijke liefde kwamen uitgebreid aan bod. Net als de wet van aantrekking en waarom dit voor velen niet werkt, moeiteloos manifesteren, quantum fysica, transformatie van 3D naar 5D bewustzijn.

Voel jezelf beter

De ervaringen, de opleidingen en door continu bij te leren, heb ik een enorme schatkist vol gereedschappen om mensen te begeleiden naar het pad waar zij willen zijn. En kan ik helpen om jezelf beter te voelen en om jezelf beter te voelen. Ik sta met mijn voeten op de grond, ik ben praktisch ingesteld en ik heb ook kennis en ervaring met meditatie en het vergroten van je bewustzijn. Tijdens de sessies die jij kiest, zet ik in wat bij jou past.

Allesomvattend; ik heb de gereedschappen om jou te helpen om jezelf beter te voelen.

Accreditaties

Bij CIVAS heb ik de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach gevolgd, het diploma heb ik uiteraard behaald. CIVAS is geregistreerd bij het CRKBO en is lid van NRTO.

De opleiding Wandelcoach is onder andere erkend door BATC(Belangen Associatie Therapeut en Consument), VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze), KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen), CAT (Collectief alternatieve therapeuten).

Ik ben aangesloten bij NOBCO, de brancheorganisatie voor coaches.

Nooit uitgeleerd

Daarnaast leer, lees en ervaar ik continu meer. Zo heb ik bijvoorbeeld de Holy Grail training gedaan van Robert Bridgeman en Janos. In april 2024 rond ik de online Transformatie Coach van Robert Bridgeman af. En in mei sluit ik de Sacred Women’s Wisdom Facilitator af.

Wil je meer weten, wil jij jezelf voorstellen, voel je een ‘ja, jij kan mij helpen’? Neem eenvoudig contact met mij op.

Bel of mail mij met jouw vraag >