Voel jezelf beter
Meditaties en Retraites

Meditaties en Retraites

Meditatie en Retraites

Is het druk in je hoofd en verlang je naar meer rust en meer ontspanning? Kom dan mediteren. Dat kan in groepsverband of individueel. Heb je meer tijd en meer nodig? Kom langer en boek een retraite.

Meditatie

Mediteren is eigenlijk helemaal niet zweverig. Zie het als een mind gym. Met mediteren maak je je brein en geest weer fit en voorkom je stressklachten. Je kunt bij ons terecht voor groepsmeditaties en individuele sessies.

Lees verder >

Dag-retraite Beter Voelen

Wil jij je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch opladen? Ben je toe aan een dag diepe ontspanning, plezier en verbinding? Dan is de eendaagse retraite ‘Beter voelen’ iets voor jou! Deze dag zit vol ademwerk, klankschalen, meditatief wandelen en intuïtief schilderen of schrijven. Schrijf 22 april dus op in je agenda en meld je snel aan voor deze dag.

Lees verder >

24-uurs retraite

24 uur voor jezelf en alleen jezelf in de natuur plus een wandelcoachgesprek en een geleide meditatie voordat je gaat slapen. Hoe klinkt dat? Even weg van alles en tijd voor jezelf, tijd voor introspectie, tijd voor ontspanning en aandacht voor jou. Dat houdt deze 24-uurs retraite in. Na deze retraite voel je jezelf weer, je voelt je weer opgeladen en uitgerust. Eenmaal weer thuis na 24 uur, ben je ook weer thuis bij jezelf.

Lees verder >

Meerdaagse retraite

Wil je er langer tussenuit? Dan is een meerdaagse retraite in ons natuurhuisje een aanrader. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige uitzicht op de bosrand en het weiland.

Lees verder >

Meer over het Atelier en het Natuurhuisje is te lezen de website Bij het Witte Huis.