Voel jezelf beter
Meditaties en Retraites

Meditaties en Retraites

Meditatie en Retraites

Is het druk in je hoofd en verlang je naar meer rust en meer ontspanning? Kom dan mediteren. Dat kan in groepsverband of individueel. Heb je meer tijd en meer nodig? Kom langer en boek een retraite.

Meditatie

Mediteren is eigenlijk helemaal niet zweverig. Zie het als een mind gym. Met mediteren maak je je brein en geest weer fit en voorkom je stressklachten. Je kunt bij ons terecht voor groepsmeditaties en individuele sessies.

Lees verder >

Cacaoceremonie met meditatie en stilte wandeling – meerdere data

Wil jij je hart openen, je zelfliefde en spirituele ontwikkeling een boost geven? Dan is deze cacaoceremonie speciaal voor jou.

Lees verder >

Cacao ceremonie met klankschalen – meerdere data

Onze formule van de cacao ceremonie samen met ademwerk en klankschalen is de sleutel naar jouw emotionele heling en spirituele groei. Wij bieden jou de veilige bedding, zowel professioneel als spiritueel. Deze ceremonie is er voor jou als jij toe bent om je emotionele helingsproces te (her)activeren, of als jij spiritueel wil groeien door je bewustzijn te verhogen.

Lees verder >

Dag-retraite Beter Voelen 2/3/2024 – Ontladen en opladen

Wil jij je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch opladen? Ben je toe aan een dag diepe ontspanning, plezier en verbinding? Dan is de eendaagse retraite ‘Beter voelen’ iets voor jou! Deze dag zit vol ademwerk, klankschalen, meditatief wandelen en intuïtief schilderen. Schrijf 2 maart 2024 dus op in je agenda en meld je snel aan voor deze dag.

Lees verder >

Voel de stilte retreat 13/4/2024 – sacred, verbinding en crafting

Wil jij weer stilte ervaren en je gevoel weer voelen en je verlangens horen? Dan is deze dagretreat voor jou. Een dag van verbinding met jezelf en gelijkgestemden. Een dag gevuld met sacred cacao, meditaties, een stilte wandeling en het maken van je eigen Talkingstick.

Lees verder >

Voel de stilte retreat 12/05/2024 – diepe ontspanning en schilderen

Wil jij weer stilte ervaren en je gevoel weer voelen en je verlangens horen? Dan is deze stilteretreat voor jou. Een dag van verbinding met jezelf en gelijkgestemden. Een dag gevuld met sacred cacao, meditaties, een stilte wandeling en intuïtief schilderen.

Lees verder >

24-uurs retraite

24 uur voor jezelf en alleen jezelf in de natuur plus een wandelcoachgesprek en een geleide meditatie voordat je gaat slapen. Hoe klinkt dat? Even weg van alles en tijd voor jezelf, tijd voor introspectie, tijd voor ontspanning en aandacht voor jou. Dat houdt deze 24-uurs retraite in. Na deze retraite voel je jezelf weer, je voelt je weer opgeladen en uitgerust. Eenmaal weer thuis na 24 uur, ben je ook weer thuis bij jezelf.

Lees verder >

Meerdaagse retraite

Wil je er langer tussenuit? Dan is een meerdaagse retraite in ons natuurhuisje een aanrader. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige uitzicht op de bosrand en het weiland.

Lees verder >

Meer over het Atelier en het Natuurhuisje is te lezen de website Bij het Witte Huis.