Voel jezelf beter
Cacaoceremonie met ademwerk en klankschalen

Cacaoceremonie met ademwerk en klankschalen

Cacao is van oudsher een middel om fysiek, mentaal en spiritueel te groeien of te genezen. Het ritueel helpt je om in contact te komen met je onderbewuste en je innerlijke kracht. En ook om liefdevoller naar jezelf te zijn. Het ademwerk bevat meerdere technieken. Door verschillende ademtechnieken kom je dieper in contact met jezelf en kan je beter opgeslagen emoties waarnemen en doorvoelen. De klankschalen sessie zal dit proces nog verder ondersteunen.

Zo gaat de ochtend

We beginnen de ochtend met een korte kennismaking en aansluitend een korte visualisatie, om beter contact te kunnen maken met je eigen liefdevolle hart. Tijdens de ceremonie krijg je een kopje verse cacaodrank te drinken; speciale cacao gemengd met water en amandelmelk of havermelk en kruiden.

Daarna mag je lekker ontspannen gaan liggen op een matje met een kussentje en dekentje. Marthe begeleidt je vervolgens in een ademsessie. Daarna kun je je laten meevoeren op de klanken van de diverse schalen en instrumenten. Na afloop kan je nog even bijkomen met een glaasje water of thee. Wie wil mag zijn of haar ervaringen delen in de kring.

Dit zijn wij

Wij zijn Madeleen en Marthe, verbonden door familiebanden en door onze passie voor ons vak. Wij voelen allebei de missie om mensen op een liefdevolle wijze te helpen op hun pad van innerlijke groei.

Marthe Igaz-Koolhaas

Sinds 2011 is (sport)massage geven mijn specialiteit en gaandeweg heb ik gemerkt dat veel cliënten terug blijven komen, omdat hun klachten niet echt weggaan met massage alleen. Ik kwam in aanraking met Lomi Lomi massage, wat zoveel meer is dan massage alleen. Zo ben ik meer en meer mezelf gaan ontwikkelen, met o.a. een cursus klankschalen en ademwerk.
Het is mijn plezier om mensen te helpen met volledig te ontspannen. Want het is in de ontspanning dat het lichaam kan herstellen en kan laten voelen waar de energie stroomt, of juist blokkeert. Zo leer je, door beter te voelen, jezelf beter kennen.

www.real-balance.nl

Madeleen Koldewe-Buwalda

Ik ben een door de wol geverfde ervaringsdeskundige als het gaat om leven vanuit echtheid, ik sta met mijn voeten op de grond en ben praktisch ingesteld en goed opgeleid. Ik werk vanuit mijn hart, ben spiritueel en geaccrediteerd als wandelcoach. Daarnaast ben ik opgeleid als zielscoach en ik ben een zwaargewicht in leven in het ritme van de natuur. Met mijn praktijk Voel jezelf beter help ik mensen om hun leven bewuster te leven. Bewuster van hun eigen gedachtes, gedrag, emoties en innerlijke kracht. Want iedereen heeft zoveel potentie in zich.

www.voeljezelfbeter.nl

Zo ervaarde Monique de ceremonie

Wat een liefdevolle en intense cacao ceremonie met ademwerk en klankschalen hebben jullie gegeven. Het was echt een kado voor mijzelf. Lieve Marthe en Madeleen nogmaals bedankt voor deze fijne ceremonie . Lieve groet Monique

Zo ervaarde Puck de ceremonie

Voor het eerst ging ik een cacao ceremonie doen met een klankschalen sessie en ademhalingstechniek.
Ik heb dit allemaal als heel erg prettig ervaren!
Een warm welkom gevoel en tijdens de sessie vooral een heel veilig gevoel! Bedankt voor deze mooie ervaring.

Praktisch

De cacao ceremonie met ademwerk en klankschalen sessie is op zondag 21 januari 2024 start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De ochtend vindt plaats op de thuisbasis van Praktijk Voel jezelf beter, Bij het Witte Huis.

Het adres:
Koningsweg 200
3852 NB Staverden (Ermelo)

Jouw bijdrage: €44,00 inclusief btw.

Aanmelden

Geef jezelf deze dag cadeau! Meld jezelf aan door een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl o.v.v. cacao ceremonie 21 januari. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname definitief.

Restitutie is niet mogelijk.