Voel jezelf beter
Dag retraite Beter Voelen 2-3-2024

Dag retraite Beter Voelen 2-3-2024

Wil jij je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch opladen? Ben je toe aan een dag diepe ontspanning, plezier en verbinding? Dan is de eendaagse retraite ‘Beter voelen’ iets voor jou! Deze dag zit vol ademwerk, klankschalen, meditaties, visualisaties, wandelen en intuïtief schilderen. Schrijf 2 maart 2024 dus op in je agenda en meld je snel aan voor deze dag. Meerdere gingen jou al voor.

Dit kun je verwachten

Rond half tien rijd je op de onverharde weg door de Veluwse bossen een rustgebied in. Nadat je de auto hebt geparkeerd loop je het Atelier binnen waar een kop ayuvedische thee en chocola op je staan te wachten. Als iedereen is geland maken we kennis met elkaar en openen we de dag. Daarna ga je ervaren wat ademwerk voor jou kan betekenen. Vervolgens gaan we een stapje dieper de ontspanning in met behulp van klankschalen. Na een lunch is het tijd om de benen te strekken en nemen we je mee op een meditatieve wandeling door de bossen van Staverden. Eenmaal terug in het Atelier ga je schilderen vanuit jouw intuïtie. Daarin begeleiden wij jou uiteraard ook. Tijdens de afsluiting is er ruimte om te delen wat jij op dat moment wil delen. Aan het einde van de dag ga je heerlijk ontspannen naar huis met een mooi schilderij, met een hart vol liefde voor jezelf en fijne herinneringen.

Dit is het dagprogramma:

  • 09:30 uur – Inloop met thee en iets lekkers
  • 10:00 uur – Opening, kennismaking, verbinden, visualisatie
  • 11.00 uur – Ademwerk gecombineerd met een klankschalensessie
  • 12.00 uur – Lunchpauze
  • 13.00 uur – Wandelmeditatie
  • 14.00 uur – Schilderen vanuit je intuïtie
  • 15.30 uur – Deelcirkel
  • 16.00 uur – Afsluitceremonie
  • 16.30 uur – Einde

Dit zijn wij

Wij zijn Madeleen en Marthe, verbonden door familiebanden en door onze passie voor ons vak. Wij voelen allebei de missie om mensen op een liefdevolle wijze te helpen op hun pad van innerlijke groei.

Marthe Igaz-Koolhaas

Sinds 2011 is (sport)massage geven mijn specialiteit en gaandeweg heb ik gemerkt dat veel cliënten terug blijven komen, omdat hun klachten niet echt weggaan met massage alleen. Ik kwam in aanraking met Lomi Lomi massage, wat zoveel meer is dan massage alleen. Zo ben ik meer en meer mezelf gaan ontwikkelen, met o.a. een cursus klankschalen en ademwerk.
Het is mijn plezier om mensen te helpen met volledig te ontspannen. Want het is in de ontspanning dat het lichaam kan herstellen en kan laten voelen waar de energie stroomt, of juist blokkeert. Zo leer je, door beter te voelen, jezelf beter kennen.

www.real-balance.nl

Madeleen Koldewe-Buwalda

Ik ben een door de wol geverfde ervaringsdeskundige als het gaat om leven vanuit echtheid, ik sta met mijn voeten op de grond en ben praktisch ingesteld en goed opgeleid. Ik werk vanuit mijn hart, ben spiritueel en geaccrediteerd als wandelcoach. Daarnaast ben ik opgeleid als zielscoach en ik ben een zwaargewicht in leven in het ritme van de natuur. Met mijn praktijk Voel jezelf beter help ik mensen om hun leven bewuster te leven. Bewuster van hun eigen gedachtes, gedrag, emoties en innerlijke kracht. Want iedereen heeft zoveel potentie in zich.

www.voeljezelfbeter.nl

Zo ervaarde Kim de retraite

Het was een fijne retraite, laagdrempelig met een goede sfeer. Het maakt niet uit waar je bent in je leven; van jong tot oud bied het rust en een moment om te ontspannen (in de natuur).

Zo ervaarde Marlo de retraite

Meegedaan aan dagretraite Beter Voelen op een prachtige locatie. Fijne, warme en kundige gastvrouwen en mooi gevarieerd programma met een fijne groep vrouwen. Heerlijke dag gehad!

Zo ervaarde Helma de retraite

Op een prachtige plek op Landgoed Staverden wachtte ons een warm ontvangst. Na kennismaking een ademshalingstechniek en klankschalensessie ondergaan. Na de lunch gewandeld in het naastgelegen bos. Daarna geschilderd. Waren met een groep van 8 vrouwen, jong en oud. Fijne en zeer geslaagde dag gehad. Mooie begeleiding van twee warme mensen. Ga er beslist nog eens naar toe. Bedankt.

Praktisch

De retraite ‘Beter voelen’ op zaterdag 2 maart 2024 vindt plaats op de thuisbasis van Praktijk Voel jezelf beter.

Het adres:
Koningsweg 200
3852 NB Staverden (Ermelo)

Energetische bijdrage: €133,00 inclusief btw.

VROEGBOEKKORTING: Geef je op voor 1 januari 2024 en betaal geen 139,00, maar slechts €111,00 euro.

Dit is inclusief thee, snacks, fruit en soep, lunch alle meditaties, sessies, workshops en materialen.

Aanmelden

Geef jezelf deze dag cadeau! Meld jezelf aan door een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl o.v.v. dag retraite Beter Voelen 2 maart. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname definitief.

Restitutie is niet mogelijk.