Voel jezelf beter
Imbolc retreat 3-2-2024

Imbolc retreat 3-2-2024

Ontwaak uit de winterperiode

De wintertijd komt ten einde. Hoewel de aarde nog bedekt kan zijn met sneeuw en ijs, broeit er onder de koude laag al nieuw leven. Dit is de tijd om langzaamaan te ontwaken, uit je winterslaap, het einde van de wintertijd te vieren en je klaar te maken voor de lente. Dit doen we tijdens deze retreat met een cacao ceremonie, ademwerk, klankschalen, meditaties en dans op een prachtige locatie met een groep gelijkgestemden. Warm, vanuit het hart, ontwaken en vieren zijn de sleutelwoorden.  

Dit kun je verwachten

Rond half tien rijd je op de onverharde weg door de Veluwse bossen een rustgebied in. Nadat je de auto hebt geparkeerd loop je het Atelier binnen waar een kop ayuvedische thee en chocola op je staan te wachten. Als iedereen is geland maken we kennis met elkaar en openen we de dag met een visualisatie. Daarna gaan we ons hart openen met de kracht van cacao in een ceremoniële setting. Daarna mag je de ervaring in van ademwerk in combinatie van klankschalen. Na een lunch is het tijd om de benen te strekken en nemen we je mee op een stiltewandeling door de bossen van Staverden om te integreren wat je hebt ervaren tijdens het ademwerk. Eenmaal terug maken we onszelf wakker. Je kunt jezelf laten meevoeren op de klanken van sjamanistische drums en muziek. We dansen onszelf en de natuur wakker. Voel je het al?

We sluiten af met een deelcirkel. Aan het einde van de dag ga je heerlijk ontspannen en met nieuwe energie, een hart vol liefde voor jezelf en fijne herinneringen weer richting huis.

Dit is het retreat programma:

  • 09:30 uur – Inloop met thee en iets lekkers
  • 10:00 uur – Opening, kennismaking, verbinden, visualisatie
  • 11.00 uur – Cacao ceremonie
  • 11.45 uur – Ademwerk gecombineerd met een klankschalensessie
  • 13.00 uur – Lunchpauze
  • 13.30 uur – Stiltewandeling
  • 14.30 uur – Dans en drum ontwaak de natuur in jezelf
  • 15.30 uur – Deelcirkel
  • 16.00 uur – Afsluitceremonie
  • 16.30 uur – Einde

Dit zijn wij

Wij zijn Madeleen en Marthe, verbonden door familiebanden en door onze passie voor ons vak. Wij voelen allebei de missie om mensen op een liefdevolle wijze te helpen op hun pad van innerlijke groei.

Marthe Igaz-Koolhaas

Sinds 2011 is (sport)massage geven mijn specialiteit en gaandeweg heb ik gemerkt dat veel cliënten terug blijven komen, omdat hun klachten niet echt weggaan met massage alleen. Ik kwam in aanraking met Lomi Lomi massage, wat zoveel meer is dan massage alleen. Zo ben ik meer en meer mezelf gaan ontwikkelen, met o.a. een cursus klankschalen en ademwerk.
Het is mijn plezier om mensen te helpen met volledig te ontspannen. Want het is in de ontspanning dat het lichaam kan herstellen en kan laten voelen waar de energie stroomt, of juist blokkeert. Zo leer je, door beter te voelen, jezelf beter kennen.

www.real-balance.nl

Madeleen Koldewe-Buwalda

Ik ben een door de wol geverfde ervaringsdeskundige als het gaat om leven vanuit echtheid, ik sta met mijn voeten op de grond en ben praktisch ingesteld en goed opgeleid. Ik werk vanuit mijn hart, ben spiritueel en geaccrediteerd als wandelcoach. Daarnaast ben ik opgeleid als zielscoach en ik ben een zwaargewicht in leven in het ritme van de natuur. Met mijn praktijk Voel jezelf beter help ik mensen om hun leven bewuster te leven. Bewuster van hun eigen gedachtes, gedrag, emoties en innerlijke kracht. Want iedereen heeft zoveel potentie in zich.

www.voeljezelfbeter.nl

Dit zijn de ervaringen

Kim: Het was een fijne retraite, laagdrempelig met een goede sfeer. Het maakt niet uit waar je bent in je leven; van jong tot oud bied het rust en een moment om te ontspannen (in de natuur).

Marlo: Meegedaan aan dagretraite Beter Voelen op een prachtige locatie. Fijne, warme en kundige gastvrouwen en mooi gevarieerd programma met een fijne groep vrouwen. Heerlijke dag gehad!

Helma: Op een prachtige plek op Landgoed Staverden wachtte ons een warm ontvangst. Na kennismaking een ademshalingstechniek en klankschalensessie ondergaan. Na de lunch gewandeld in het naastgelegen bos. Daarna geschilderd. Waren met een groep van 8 vrouwen, jong en oud. Fijne en zeer geslaagde dag gehad. Mooie begeleiding van twee warme mensen. Ga er beslist nog eens naar toe. Bedankt.

Praktisch

De Imbolc retreat op zaterdag 3 februari 2024 vindt plaats op de thuisbasis van Praktijk Voel jezelf beter.

Het adres:
Koningsweg 200
3852 NB Staverden (Ermelo)

Energetische bijdrage: €133,00 inclusief btw.

VROEGBOEKKORTING: Geef je op voor 31 december 2023 en betaal geen 133,00, maar slechts €111,00 euro.

Dit is inclusief thee, snacks, fruit en soep, lunch alle meditaties, sessies, workshops en materialen.

Aanmelden

Geef jezelf deze dag cadeau! Meld jezelf aan door een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl o.v.v. dag Imbolc retreat 3 februari. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname definitief.

Restitutie is niet mogelijk.