Voel jezelf beter
Meditatie

Meditatie

Is het druk in je hoofd en verlang je naar meer rust en meer ontspanning? Dan is een geleide meditatie wat voor jou. Tijdens de meditatie zit je op een kussentje of lig je op een matje met je ogen dicht. Ik begeleid je met mijn stem naar een rustigere toestand. Tijdens en ook een periode na de meditatie ervaar je ontspanning en rust. Soms zie je tijdens de meditatie beelden of kleuren, of krijg je inzicht in bepaalde zaken waar je mee bezig bent. Het doel is in elk geval dat je rust en ontspanning ervaart. Door meditatie vaker te beoefenen merk je dat je steeds meer rust in je hoofd krijgt en dat je jezelf beter kunt concentreren.

Mediteren is eigenlijk helemaal niet zweverig, met mediteren maak je je brein en geest weer fit en voorkom je stressklachten. Je kunt bij ons terecht voor groepsmeditaties en individuele sessies.

Groepsmeditatie woensdagavond

Vanaf 12 april 2023 start de groepsmeditatie op de woensdagavond om 20.00 uur. Je kunt op elk niveau instappen, ervaring is niet nodig. Na een uur ben je helemaal ontspannen en klaar voor de tweede helft van de week. Je kunt een keertje meedoen, een keer uitproberen of meerdere keren komen. Dat is aan jou. Omdat ik persoonlijke begeleiding erg belangrijk vind, kan de groep niet groter zijn dan vijf deelnemers. Daarom vraag ik je om je vooraf op te geven.

Kosten:

> Ontspanningskaart (6 x groepsmeditatie) van € 102,– voor € 89,-
> Losse sessie € 17,-

Individuele meditatie

Wil je liever een privésessie? Dat kan. De meditatie / visualisatie en begeleiding duurt ongeveer 45 minuten. De kosten hiervoor zijn € 35 per sessie. Je kunt ook met een zelf samengesteld gezelschap komen.

Inplannen

Je kunt direct een meditatiesessie inboeken hieronder. Of je kunt een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl of bellen naar 06-14343024.

Laden...

Start deze week nog met mediteren

Stuur een mail naar madeleen@voeljezelfbeter.nl met daarin je telefoonnummer, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Of bel 0614343024.