Voel jezelf beter
Meditatie

Meditatie

Is het druk in je hoofd en verlang je naar meer rust en meer ontspanning? Dan is een geleide meditatie wat voor jou. Tijdens de meditatie zit je op een kussentje of lig je op een matje met je ogen dicht. Ik begeleid je met mijn stem naar een rustigere toestand. Tijdens en ook een periode na de meditatie ervaar je ontspanning en rust. Soms zie je tijdens de meditatie beelden of kleuren, of krijg je inzicht in bepaalde zaken waar je mee bezig bent. Het doel is in elk geval dat je rust en ontspanning ervaart. Door meditatie vaker te beoefenen merk je dat je steeds meer rust in je hoofd krijgt en dat je jezelf beter kunt concentreren.

Mediteren is eigenlijk helemaal niet zweverig, met mediteren maak je je brein en geest weer fit en voorkom je stressklachten. Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, je kunt uiteraard ook komen in een samengesteld gezelschap.

Individuele meditatie

De privésessie duurt ongeveer 45 minuten. De kosten hiervoor zijn € 35 per sessie per persoon. Je kunt ook met een zelf samengesteld gezelschap komen, bijvoorbeeld met een vriend, familielid of buurvrouw. Dan zijn de kosten € 25 euro per persoon.

Inplannen

Je kunt direct een privémeditatiesessie van € 35,- afspreken door mij te bellen of te appen op 06-14343024. Of je kunt een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl.

Start deze week nog met mediteren

Stuur een mail naar madeleen@voeljezelfbeter.nl met daarin je telefoonnummer, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Of bel 0614343024.