Voel jezelf beter
Voel de stilte dagretreat 13-04-2024

Voel de stilte dagretreat 13-04-2024

De wereld buiten kan soms zo luid zijn dat het binnenin jezelf na gonst. Gedachtes overstemmen ons gevoel regelmatig. Oordelen en overtuigingen zorgen voor nog meer ruis. Wil jij weer stilte ervaren en je gevoel weer voelen en je verlangens horen? Dan is deze dagretreat voor jou. Een dag van verbinding met jezelf en gelijkgestemden. Een dag gevuld met sacred cacao, meditaties, een stilte wandeling en het maken van je eigen Talkingstick.

Dit kun je verwachten

Je laat drukke wegen achter je, rijdt een onverharde weg is en parkeert je auto onder de bomen. Je wordt warm onthaald en kunt landen met een kop thee en iets lekkers. Nadat we kennis hebben gemaakt met iedereen start de dag met een cacaoceremonie die doorvloeit in een meditatie. Zie je jezelf al liggen in een prachtige ruimte op een schapenvacht, je hart opent en je lichaam ontspant. Daarna maken we een wandeling in stilte door de bossen of over de hei. Ik begeleid je om dieper te ontspannen in je wandeling. Eenmaal terug is er tijd om te verbinden met elkaar tijdens een lunch. Daarna gaan we aan de slag met het maken van je eigen talkingstick. Uit allerlei natuurlijke materialen kun jij jouw tool maken die je kunt inzetten om diepgaande gesprekken te voeren vanuit het hart. We sluiten de dag af met een deelcirkel en een laatste meditatie.

Dit is een talkingstick

Een talkingstick komt voort uit de sjamanistische traditie. Degene die de talkingstick vasthoudt spreekt. De anderen luisteren, maar mogen niet onderbreken. En daar ontstaat de magie. Door vrijuit te spreken over de diepste zielenroerselen op een plek waar geen oordeel is, waar de harten open staan en waar echt geluisterd wordt, daar ontstaat vrijheid, heelheid en verbinding. Zelfs in de drukste gezinnen kan dit helpen om je stem echt te laten horen en om anderen te horen wat er binnenin afspeelt.

Programma

  • 10.00 uur aankomst
  • 10.30 uur kennismaking en ceremoniële opening
  • 11.00 uur cacao ceremonie met diepe meditatie
  • 12.00 uur stiltewandeling
  • 13.00 uur lunch
  • 14.00 uur workshop talkingstick maken en inwijden
  • 16.00 uur deelcirkel
  • 16.30 uur meditatie en afsluiting
  • 17.00 uur afronding

Praktische informatie

De dagretraite Voel de stilte is op zaterdag 13 april 2024 start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De dag vindt plaats op de thuisbasis van Praktijk Voel jezelf beter, Bij het Witte Huis.

Het adres:
Koningsweg 200
3852 NB Staverden (Ermelo)

Jouw energetische bijdrage: €95,00 inclusief btw. Dit is inclusief lunch, koffie, thee, snacks en al het materiaal.

Aanmelden

Geef jezelf deze dag cadeau! Meld jezelf aan door een e-mail te sturen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl o.v.v. Voel de stilte retreat. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Vervolgens ontvang je een factuur. Na betaling is je deelname definitief.

Restitutie is niet mogelijk.