Voel jezelf beter
Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen Koldewe Buwalda wandelcoach coach veluwe

Van jongst af aan wil ik mensen helpen. Als kind vroeg ik al hoe het écht met iemand ging. Al opgroeiende bleef de wil om mensen te ondersteunen en te helpen bij het vinden van hun weg. Ik miste destijds nog wat, en dat was levenservaring. Daarom koos ik de studie toerisme en daarna journalistiek. Zo zou ik wel wat van de wereld zien en mijn eigen wereld groter maken.

Mijn eigen innerlijke wereld ontdekte ik met de opleiding Natuurlijk Leven van Mae Belteyn waar ik mijn essentie en doel steeds beter leerde kennen. De opleiding bevatte meditatie, visualisatie en gebruikte de natuur als spiegel om gedrag, gedachtes en bewustzijn te analyseren. Het was een transformerende opleiding waar ik leerde over de kracht van het universum, rituelen, lessen uit de oude natuurreligies en nog veel meer. Daarbij leerde ik ook dat alleen al zijn in de natuur helend werkt, net als beweging en creatieve uitingen zoals schrijven en schilderen.

Ondanks alle kennis en ervaring, maakte ik op een moment de fout om niet meer naar mijn innerlijke weten te luisteren. Ik kreeg een burn-out door alleen te leven vanuit mijn hoofd en niet naar mijn hart en intuïtie te luisteren. Tijdens de burn-out kwam een depressie. Drie artsen wilden mij antidepressiva voorschrijven. Dat heb ik afgeslagen, immers dit was het moment om pijn te doorleven, terug te komen bij mijn gevoel en opnieuw op te bouwen. En dat is gelukt. Ik voel me krachtig, gezegend en in balans. Ik ben blij met de ervaring en de levenslessen, want ik heb echt leren begrijpen en kunnen voelen om in disbalans te leven en hoe dat kan omslaan.

Wandelcoach

Inmiddels leef ik al tijden mijn echte leven, mijn zielspad en in balans. Ik stap nog steeds makkelijk uit mijn comfortzone en ik neem een andere afslag als mijn intuïtie dat aangeeft. Door ervaringen gesterkt ben ik verder gaan leren. NLP, persoonlijke groei methodieken, mindfulness en ik voltooide de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach. Bij de opleiding tot wandelcoach heb ik alle gangbare en minder gangbare coachtechnieken geleerd en hoe ik die kan inzetten tijdens wandelingen.

Zielscoach

In 2022 volgde ik de halfjaar opleiding tot zielscoach. Een intensief en ook weer transformerend traject. Socialisatieprocessen, ontwikkelingspsychologie, breinprogrammeringen, transformatiethema’s zoals relaties, gezondheid, succes, seksualiteit, persoonlijke en onpersoonlijke liefde kwamen uitgebreid aan bod. Net als de wet van aantrekking en waarom dit voor velen niet werkt, moeiteloos manifesteren, quantum fysica, transformatie van 3D naar 5D bewustzijn. Nu als zielscoach heb ik de missie om mensen thuis te brengen bij wie zij in wezen zijn.

De ervaringen, de opleidingen en door continu bij te leren, heb ik een enorme schatkist vol gereedschappen om mensen te begeleiden naar het pad waar zij willen zijn. En kan ik helpen om jezelf beter te voelen en om jezelf beter te voelen. Ik sta met mijn voeten op de grond, ik ben praktisch ingesteld en ik heb ook kennis en ervaring met meditatie en het vergroten van je bewustzijn. Tijdens de sessies die jij kiest, zet ik in wat bij jou past.

Allesomvattend; ik heb de gereedschappen om jou te helpen om jezelf beter te voelen.

Accreditaties

Bij CIVAS heb ik de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach gevolgd, het diploma heb ik uiteraard behaald. CIVAS is geregistreerd bij het CRKBO en is lid van NRTO.

De opleiding Wandelcoach is onder andere erkend door BATC(Belangen Associatie Therapeut en Consument), VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze), KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen), CAT (Collectief alternatieve therapeuten).

Daarnaast leer, lees en ervaar ik continu meer. Onlangs heb ik bijvoorbeeld de Holy Grail training gedaan van Robert Bridgeman en Janos.

Wil je meer weten, wil jij jezelf voorstellen, voel je een ‘ja, jij kan mij helpen’? Neem eenvoudig contact met mij op.