Voel jezelf beter
Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen Koldewe-Buwalda

Madeleen Koldewe Buwalda wandelcoach coach veluwe

Van jongst af aan wil ik mensen helpen. Als kind vroeg ik al hoe het écht met iemand ging. Al opgroeiende bleef de wil om mensen te ondersteunen en te helpen bij het vinden van hun weg. Ik miste destijds nog wat, en dat was levenservaring. Daarom koos ik de studie toerisme en daarna journalistiek. Zo zou ik wel wat van de wereld zien en mijn eigen wereld groter maken.

Mijn eigen innerlijke wereld ontdekte ik met de opleiding Natuurlijk Leven waar ik mijn essentie en doel steeds beter leerde kennen. De opleiding bevatte meditatie, visualisatie en gebruikte de natuur als spiegel om gedrag, gedachtes en bewustzijn te analyseren. Daarbij leerde ik ook dat alleen al zijn in de natuur helend werkt, net als beweging en creatieve uitingen zoals schrijven en schilderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat we ons er beter door voelen.

In de tussentijd leerde ik, maakte ik fouten, dacht ik hét te weten, en luisterde ik niet naar mijn innerlijke weten. Ik kreeg een burn-out door onverwerkt trauma, door alleen te leven vanuit mijn hoofd en door wenselijk gedrag te vertonen op het ene moment en daartegen te rebelleren op het andere moment. Tijdens de burn-out kwam een depressie. Drie artsen wilden mij antidepressiva voorschrijven. Dat heb ik afgeslagen, immers dit was het moment om pijn te doorleven, terug te komen bij mijn gevoel en opnieuw op te bouwen. En dat is gelukt. Ik voel me krachtig, gezegend met mijn kersverse gezin en in balans. Ik ben blij met de ervaring en de levenslessen, want ik heb echt leren begrijpen en kunnen voelen om in disbalans te leven en hoe dat kan omslaan.

Inmiddels leef ik al tijden mijn echte leven en in balans. Ik stap nog steeds makkelijk uit mijn comfortzone en ik neem een andere afslag als mijn intuïtie dat aangeeft. Door ervaringen gesterkt ben ik verder gaan leren. NLP, persoonlijke groei methodieken en ik voltooide de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach.

Zo weet ik uit kennis en ervaring welke tools ik kan inzetten om het jezelf makkelijker te maken. Om jezelf beter te voelen en om jezelf beter te voelen. Ik sta met mijn voeten op de grond, ik ben praktisch ingesteld en ik heb ook kennis en ervaring met meditatie en het vergroten van je bewustzijn. Tijdens de sessies zet ik in wat bij jou past.

Allesomvattend; ik heb de gereedschappen om jou te helpen om jezelf beter te voelen. Zolang de klik er is en daar komen we achter tijdens een intakegesprek.

Opleiding en accreditaties
Bij CIVAS heb ik de geaccrediteerde opleiding tot Wandelcoach gevolgd, het diploma heb ik uiteraard behaald. CIVAS is geregistreerd bij het CRKBO en is lid van NRTO.

De opleiding Wandelcoach is onder andere erkend door BATC(Belangen Associatie Therapeut en Consument), VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze), KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen), CAT (Collectief alternatieve therapeuten).

Daarnaast leer, lees en ervaar ik continu meer. Onlangs heb ik bijvoorbeeld de Holy Grail training gedaan van Robert Bridgeman en Janos. Momenteel volg ik de opleiding tot zielscoach van Eline Vrolijk.

Wil je meer weten, wil jij jezelf voorstellen? Neem eenvoudig contact met mij op.