Voel jezelf beter
Trainingen en Workshops

Trainingen en Workshops

Voel jezelf beter biedt meerdere trainingen en workshops aan die je helpen om meer contact te maken met jezelf. Die je een zetje geven om bewuster te leven en bovenal die heel leuk zijn om te doen. Ze vinden allemaal plaats op de thuislocatie van Voel jezelf beter, het prachtige Staverden (Ermelo) Noord west Veluwe.  

Tenzij anders vermeld, geeft Madeleen de trainingen en workshops. Zie je een interessante training of workshop die je met een zelf samengestelde groep wil volgen? Bijvoorbeeld om in te zetten als teambuilding met collega’s, of als een actief uitje met vrienden of familie, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder zie je een opsomming met samenvatting van het aanbod. Uiteraard kun je meer lezen door de link te volgen.

Natuurlijk leiderschap wandelingen – Training

Tijdens de wandeling en de oefening daal je dieper af in jezelf. De thema’s zijn passend op de jaarcyclus van de natuur. Zo loop je het hele jaar door de verdieping in en zul je een transformatie in jezelf ervaren en geef je ruimte aan de natuurlijke krachten in jezelf. Je groeit en leert steeds beter keuzes te maken voor jezelf om een leven te creëren die bij jouw hart past. Dat ervaar je tijdens de Natuurlijk leiderschap wandelingen van Voel jezelf beter.

Lees verder >

Workshop Intuïtief schrijven

Tijdens de workshop Intuïtief schrijven ga je schrijven vanuit je intuïtie, je gevoel, je hart. Je leert om vrij te schrijven waardoor je creativiteit gaat stromen. De vaardigheden die je hier leert, kun je inzetten om meer inzicht te krijgen in wat er bij jou van binnen afspeelt zodat je bewuster kunt gaan leven. De adviezen helpen je ook als je een verhaal in je hoofd hebt om te schrijven, maar niet weet hoe je in de flow komt om te schrijven. Tijdens de dag krijg je plezier in schrijven, leer je om je creativiteit aan te spreken en heb je meer inzicht in jezelf.

Lees verder >

Workshop Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is niet alleen heel leuk, het geeft je ook inzicht hoe het met jou gaat. Of er thema’s zijn die bij jou spelen waar jij je niet bewust van bent. Het kan je helpen om emoties te uiten. Ook helpt het je om contact te krijgen met je hart en ben je even uit je hoofd. Je kunt heerlijk opgaan in je natuurlijke flow. En na deze workshop intuïtief schilderen ga je altijd naar huis met iets fysieks in je handen; een schilderij gemaakt vanuit jouw intuïtie die altijd goed is.

Lees verder >

Individuele workshops

Wil je liever 1 op 1 een workshop volgen? Dat kan natuurlijk ook. Het voordeel is dat we in alle privacy jouw innerlijke wereld kunnen bekijken en kunnen werken aan dat wat jou belemmert in je leven. Je kunt al een workshop volgen vanaf € 145,- (incl btw).

Lees verder >