Voel jezelf beter
Natuurlijk leiderschap wandelingen

Natuurlijk leiderschap wandelingen

Vrijdagochtend sta je op de Ermelose heide nabij de schaapskooi. In alle rust wandel je met een groepje gelijkgestemde naar een heuvel. Daar mag je nog even je ogen sluiten en de ochtendzon voelen op je huid. Ik neem je mee in een visualisatie passend bij het moment van het jaar. Je keert in jezelf, je voelt jezelf, je zintuigen verscherpen zich. Dan start je wandeling over de prachtige heide. Je krijgt een oefening mee en na een uur sluiten we gezamenlijk af. Je voelt je opgeladen, je ervaart verdieping in jezelf en met de natuur. Je voelt jezelf groeien en verbinden met de natuurlijke leider in jezelf. Je groeit mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Wil de natuurlijke leider opstaan?

Tijdens de wandeling en de oefening daal je dieper af in jezelf. De thema’s zijn passend op de jaarcyclus van de natuur. Zo loop je het hele jaar door de verdieping in en zul je een transformatie in jezelf ervaren en geef je ruimte aan de natuurlijke krachten in jezelf. Je groeit en leert steeds beter keuzes te maken voor jezelf om een leven te creëren die bij jouw hart past.

Dat ervaar je tijdens de Natuurlijk leiderschap wandelingen van Voel jezelf beter.

Wil jij:

  • Meer contact met jezelf
  • Meer contact met de natuur
  • Meer contact met het ritme van het jaar
  • Meer kennis over jezelf
  • Meer kennis over de natuur cyclus
  • Meer verdieping
  • Transformeren naar een dieper niveau
  • De natuurlijke leider in jezelf ontwaken

Loop dan het hele jaar rond.

Natuurlijk leiderschap wandelingen

Data en thema’s:

15-03-2024Zaai je wensen en dromenPlan, bedenk, voel wat jij wil manifesteren. Inspiratie wandeling.
19-04-2024Activeer je kracht om je wensen te manifesterenActive wandeling na een meditatie, vind je talisman
17-05-2024Vier je levenskrachtVrolijke actieve wandeling
21-06-2024Oogst je succes en deel je successenDeel met elkaar wat je hebt bereikt
19-07-2024Wees dankbaar en hoedZachte en diepe energie wandeling
16-08-2024Laat los wat niet meer pastVisualisatie en wandel eruit wat niet meer bij jou hoort
20-09-2024Vier wat er nog is, offer uit dankbaarheid, help iemandVisualisatie, offer iets natuurlijks uit dankbaarheid voor de afgelopen periode.
18-10-2024Keer weer in jezelf en zie het afgelopen jaar.Stilte wandeling
15-11-2024Ken jezelf door je voorouders te kennenVisualisatie ontmoetingen met voorouders tijdens de wandeling
20-12-2024Omarm je eigen duisternisWandeling naar de diepste pijnen en laat dat wat niet bij jou hoort achter
17-01-2025Zet je intentie voor het nieuwe jaarInspireer jezelf en je geest met alle mogelijkheden voor het nieuwe jaar
21-02-2025Ontwaak in het licht en ontwaak jouw lichtOpen je hart tijdens deze wandeling en laat het voorjaarslicht jou verlichten

Ervaren trainer

Voor wie mij (Madeleen) en Voel jezelf beter nog niet kent; ik ben gediplomeerd wandelcoach, zielscoach en heb veel kennis en ervaring met leven vanuit het ritme van de natuur. Voel jezelf beter is dé praktijk voor bewuster leven. Deze wandelingen zijn dus niet zomaar een wandelingetje… nee dit is een intense persoonlijke training. Het gaat over jou en over het ontwaken van de natuurlijke leider in jezelf. Je wordt daarbij op elk vlak goed begeleid.

Praktisch over de wandeling

We starten om 9.00 uur bij de parkeerplaats op de Ermelose Heide, nabij de Schaapskooi. Postweg 50, 3852 PK Ermelo. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Neem op warme dagen een flesje water mee.

Investering: Je kunt op elk gewenst moment starten en op die manier de hele cyclus meemaken. Het tarief voor de training het jaar rond is € 499,- euro. Naast de ervaring en kennis die je opdoet ontvang je ook een hand out met alle informatie over het thema van de dag passend bij het seizoen. Na alle wandelingen heb je een gevuld werkboek. Daarnaast krijg je toegang tot de app-groep van de deelnemers. Zo heb je een netwerk van gelijkgestemden om te sparren over jouw groei. Tussentijds kun je ook een app, bel of mail moment met mij afspreken om jouw natuurlijke leider nog beter in het licht te zetten. Zo heb je alle mogelijkheden om je doel te bereiken.

Wil je losse trainingswandelingen meedoen? Dan is het € 44,- per keer. (incl btw).

Aanmelden

Aanmelden gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar: madeleen@voeljezelfbeter.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt vervolgens een factuur. Nadat jouw betaling is ontvangen, is je deelname definitief.