Voel jezelf beter
Training Leven in het Nu

Training Leven in het Nu

Maal je veel in je hoofd? Lijken je gedachtes sneller te gaan dan de wasmachine op volle toeren? Ben je continu bezig met ‘later’ terwijl je verleden jou remt? En wil je daar wat aan doen? Wil je meer rust, meer focus en meer genieten van het moment? Dan is de intensieve training Leven in het Nu wat voor jou. Voel jezelf beter is dé praktijk voor bewuster leven in verbinding. Het leven bewust leven ervaar je als je in het Nu bent. Schrijf je daarom nu in voor deze training.

Voor wie is de training?

De training Leven in het Nu is voor jou als je verlangt naar:

 • Meer rust in je hoofd;
 • Meer rust in je lichaam;
 • Meer kennis over hoe jouw breinprogrammering;
 • Meer levensvreugd;
 • Meer focus;
 • Betere werkprestaties;
 • Meer verbinding met jezelf;
 • Meer verbinding met je geliefden;
 • Meer verbinding met de mensen om je heen;
 • Authentieker leven;
 • Een leven met meer voldoening.

Inhoud van de training

De training bestaat uit 3 dagen. Elke dag bevat theorie, mindful wandelingen, meditaties en creatief werk. Een trainingsdag ziet er als volgt uit:

Trainingsdag:

10.00 uur ontvangst en opening
10.30 uur theorie over (o.a.) je socialisering en ontwikkelingspsychologie
11.30 uur mindfull wandeling met een thema zoals zintuigen
13.00 uur lunch
13.45 uur meditatie
14.15 uur mindfull craft: schilderen, schrijven, dansen.
15.30 uur nabespreken
16.00 uur sluiting

Wat levert het je op?

Je leert ontzettend veel over hoe jij geprogrammeerd bent. Daardoor weet je hoe je jouw gedrag kunt veranderen en je denkpatronen kunt aanpassen. Je hebt ervaren hoe het voelt om in het Nu te zijn. Je hebt enorm veel oefeningen gedaan om in het Nu te komen en hoe je daar weer terug kunt komen. De kennis en de ervaring kun je na de training inzetten in je dagelijkse leven. Je kunt het gebruiken om slimmer te werken en te komen tot betere prestaties. Bovenal weet je wat je kunt doen om jezelf beter te voelen in alle opzichten. Deze training is zo’n training die de rest van je leven bij je blijft. Wat dus niet langer, geef je NU op.

Praktisch

Data:

Er staan 2 trainingen gepland. Een in het voorjaar en één in het najaar.

Voorjaar: 17, 24 en 31 maart 2023. [vol]

Najaar: 13, 20 en 27 oktober 2023.

De training vindt plaats in het Atelier bij het Witte Huis. De thuislocatie van Voel jezelf beter. Koningsweg 200, 3852 NB Staverden (Ermelo). Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Wegens dieetwensen die vol op aanwezig zijn tegenwoordig serveren wij een vegetarische soep voor de lunch. Je kunt zelf broodjes oid meenemen voor erbij. Koffie, thee en snacks zijn vol op aanwezig. Investering: € 397,- (incl btw). Betalen in termijnen is mogelijk.

Heb je een werkgever? Vraag daar eens na of zij een trainings- of coachingsbudget voor je hebben. Vaak betalen werkgevers deze trainingen voor hun personeel.

Je deelname aan de training is definitief als wij je betaling binnen hebben.

Aanmelden: Stuur een mail naar madeleen@voeljezelfbeter.nl met daarin je telefoonnummer, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Of bel 0614343024.