Voel jezelf beter
Workshop Intuïtief schilderen

Workshop Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is niet alleen heel leuk, het geeft je ook inzicht hoe het met jou gaat. Tijdens deze workshop schilder je vanuit je intuïtie, je gevoel en dus niet vanuit je hoofd. Je komt er vanzelf achter of er thema’s zijn die bij jou spelen waar jij je niet bewust van bent. Het kan je helpen om emoties te uiten. Ook helpt het je om contact te krijgen met je hart. En je denken mag uit staan. Je kunt heerlijk opgaan in je natuurlijke flow. En na deze workshop intuïtief schilderen ga je altijd naar huis met iets fysieks in je handen; een schilderij gemaakt vanuit jouw intuïtie die altijd goed is.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Je hoeft nooit een kwast van dichtbij te hebben gezien. Jong, oud, man, vrouw, iedereen haalt iets uit deze dag. Een stukje bewustwording, vrijheid in het uiten van jezelf, plezier en een beleving zijn de sleutelwoorden van deze dag.

Programma van de workshop

We starten de dag met koffie, thee en iets lekkers en een gesprek om elkaar te leren kennen. Daarna volgt een gedeelte theorie waarin je een kijkje krijgt in de werking van gedachtes, hoe je die kunt verstillen en hoe je contact maakt met je intuïtie. Daarna zetten we het lichaam aan het werk. Met een dans oefening en een korte meditatie maak je contact met jezelf en je intuïtie. Vanuit daar start je met jouw unieke schilderij. Tijdens jouw creatieproces is er ruimte voor tips, tricks en feedback om in de flow te blijven. We sluiten de dag gezamenlijk af door ervaringen uit te wisselen.

Data workshop

Zaterdag 23 maart 2024 10.00 uur tot 13.00 uur VOL

Zondag 21 april van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Review Willemijn

Erg leuke workshop intuïtief schilderen gevolgd bij Madeleen op deze mooie en bijzondere plek op landgoed Staverden. Madeleen stelt je snel op je gemak. Ik heb de workshop als gezellig, inspirerend, verbindend en ontspannen ervaren. Zeker een aanrader!

Kosten workshop

Koffie, thee, water, snacks en alle materialen zijn aanwezig tijdens de workshop. We werken op schilderdoeken van 30 x 40 of groter en gebruiken acrylverf. Deze heerlijke, unieke en ook leerzame dag kost geen € 75,- euro per persoon, maar slechts € 49,-.

Aanmelden

Aanmelden gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met de datum onder vermelding van Workshop Intuïtief schilderen naar madeleen@voeljezelfbeter.nl. Na de aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging en er volgt een factuur.

Teambuilding of een privé workshop

Wil je deze workshop met een zelf samengestelde groep volgen? Bijvoorbeeld om in te zetten als teambuilding met collega’s, of als een actief uitje met vrienden of familie, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je alle aandacht voor jouw proces? Ga dan voor een individuele workshop >

Terug naar het overzicht van de workshops >