Voel jezelf beter
Workshop Intuïtief schrijven

Workshop Intuïtief schrijven

Tijdens de workshop Intuïtief schrijven ga je schrijven vanuit je intuïtie, je gevoel, je hart. Je leert om vrij te schrijven waardoor je creativiteit gaat stromen. De vaardigheden die je hier leert kun je inzetten om meer inzicht te krijgen in wat er bij jou van binnen afspeelt zodat je bewuster kunt gaan leven. De adviezen helpen je ook als je een verhaal in je hoofd hebt om te schrijven, maar niet weet hoe je in de flow komt om te schrijven. Tijdens de dag krijg je plezier in schrijven, leer je om je creativiteit aan te spreken en heb je meer inzicht in jezelf.

Voor wie is deze workshop

De workshop Intuïtief schrijven is voor iedereen die vrijer wil leren schrijven. Voor hen die een blokkade voelen als ze achter het toetsenbord zitten en voor hen die met meer plezier willen leren schrijven. We hebben het niet over spelling of grammatica. Het gaat echt om het schrijfproces.

Programma van de workshop

We starten de dag met koffie, thee en iets lekkers en een gesprek om elkaar te leren kennen. Daarna volgt een gedeelte theorie waarin je een kijkje krijgt in de werking van gedachtes, hoe je die kunt verstillen en hoe je contact maakt met je intuïtie. Daarna zetten we het lichaam aan het werk. Met een lichamelijke oefening en een korte meditatie maak je contact met jezelf en je intuïtie. Dan begint het schrijven. De dag door schrijf je aan de hand van verschillende opdrachten. We kunnen naar buiten de bossen in of de hei op om inspiratie op te doen. Gedurende de dag krijg je adviezen en tips om in je flow te blijven. We sluiten de dag af door de ervaringen met elkaar te delen. Aangezien ik journalistiek heb gestudeerd en jaren als redacteur heb gewerkt kan ik je nog wat laatste tips geven om na het vrij schrijven de opbouw van de tekst te structuren.

Data workshop

De workshop start om 10.00 uur, rond 13.00 uur sluiten we af.

De data voor 2023 volgen binnenkort. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur mij dan een e-mail.

Inspirerende locatie

De workshop vindt plaats op het prachtige Staverden (Ermelo) Noord west Veluwe. De locatie is meer dan bijzonder te noemen door de roedel edelherten die er leven, de roofvogels die rondvliegen en de historie van het kleinste stadje van Nederland. We zitten in een uniek natuurgebied en hebben alle faciliteiten die je maar kunt wensen in het Atelier.

Kosten workshop

Koffie, thee, water en snacks zijn aanwezig tijdens de workshop. Je hoeft alleen zelf je lunch mee te nemen. Deze creatieve, unieke en ook leerzame ochtend kost slechts € 60,- euro per persoon.

Aanmelden

Aanmelden gaat heel eenvoudig. Stuur een e-mail met de datum onder vermelding van Workshop Intuïtief schrijven naar madeleen@voeljezelfbeter.nl. De minimale aantal deelnemers is 4 personen. Er is ruimte voor maximaal 8 personen zodat aandacht voor het individu gewaarborgd is. Na de aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging en er volgt een factuur.

Teambuilding of een privé workshop

Wil je deze workshop met een zelf samengestelde groep volgen? Bijvoorbeeld om in te zetten als teambuilding met collega’s, of als een actief uitje met vrienden of familie, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.