Voel jezelf beter
Individuele workshops

Individuele workshops

Een individuele workshop bij Voel jezelf beter geeft je inzicht in jouw innerlijke wereld, het opent lagen in je onderbewuste waardoor je bewustzijn verruimt. Dat kan heling geven op onverwerkte emoties, het kan je helpen om je creativiteit aan te wakkeren, het kan je helpen om dichterbij jezelf te komen. Bovenal kom je in een flow en onderga je een ervaring die altijd bij je zult blijven. Je kunt kiezen voor een workshop intuïtief schilderen of schrijven.

Workshop intuïtief schilderen

Tijdens deze workshop schilder je vanuit je intuïtie, je gevoel en dus niet vanuit je hoofd. Je komt er vanzelf achter of er thema’s zijn die bij jou spelen waar jij je niet bewust van bent. Het kan je helpen om emoties te uiten. Ook helpt het je om contact te krijgen met je hart. En je denken mag uit staan. Je kunt heerlijk opgaan in je natuurlijke flow. En na deze workshop intuïtief schilderen ga je altijd naar huis met iets fysieks in je handen; een schilderij gemaakt vanuit jouw intuïtie die altijd goed is.

Workshop intuïtief schrijven

Tijdens de workshop Intuïtief schrijven ga je schrijven vanuit je intuïtie, je gevoel, je hart. Je leert om vrij te schrijven waardoor je creativiteit gaat stromen. De vaardigheden die je hier leert kun je inzetten om meer inzicht te krijgen in wat er bij jou van binnen afspeelt zodat je bewuster kunt gaan leven. De adviezen helpen je ook als je een verhaal in je hoofd hebt om te schrijven, maar niet weet hoe je in de flow komt om te schrijven. Tijdens de dag krijg je plezier in schrijven, leer je om je creativiteit aan te spreken en heb je meer inzicht in jezelf.

Dit levert het je op

  • Je opent delen vanuit je onderbewuste
  • Je linker en je rechter hersenhelft werken samen
  • Onderliggende emoties kunnen naar boven komen waardoor ze verwerkt kunnen worden
  • Je ervaart hoe het is om in je flow te zijn
  • Je verruimt je bewustzijn
  • Je krijgt meer contact met jezelf
  • En nog veel meer…

Review

Zoekende naar een stukje begeleiding in mijn proces van rouw, loslaten, overgave en nieuwe levensenergie belandde ik op een mooie herfstachtige ochtend bij Madeleen. Direct toen ik op het mooie plekje aankwam voelde ik mij veilig en welkom. In de prachtig omgebouwde schuur werd ik heel fijn ontvangen. Ik had meteen het gevoel dat er voor mij gezorgd werd en dat alles er mocht zijn.Na een kopje thee en kennismakingsgesprekje gingen we bij de tafel zitten waar de verfspullen al klaar lagen. Madeleen begeleidde mij bij een prettige meditatie waardoor ik helemaal op de plek, in het moment  en in mijn lijf landde. Vervolgens was ik klaar om te schilderen wat er mocht ontstaan. In het begin een beetje onwennig omdat ik niet veel ervaring heb met schilderen, maar al snel ontstond er iets en mocht het proces zijn gang gaan. 
Dankbaar voor de veilige begeleiding, de warme knuffel en het schilderij dat nu naast mijn bed staat kijk ik terug op een waardevolle ochtend.

Praktisch

De datum en tijd van de workshop kunnen we samen inplannen, het kan op elke dag van de week en ook in de avonduren. De workshops vinden plaats in ons Atelier Bij het Witte Huis op Staverden. (Ermelo/ Noord-West Veluwe).

Investering

De individuele workshops kunnen eenmalig maar ook vaker gevolgd worden. Door ze vaker te doen, open je steeds meer lagen in jezelf waardoor je groeit als mens, waardoor je steeds bewuster wordt en steeds meer vanuit je hart kunt gaan leven.
De individuele workshop duurt 2 uur en daar betaal je slecht € 145,- voor.

Deze workshops gaan een stap dieper dan andere creatieve workshops, neem vandaag nog contact met ons op en claim jouw plek in de agenda voor deze transformerende workshops.

Boek vandaag nog je workshop

Stuur een mail naar madeleen@voeljezelfbeter.nl met daarin je telefoonnummer of bel 0614343024.