Voel jezelf beter
Individueel coachtraject

Individueel coachtraject

Jouw coachtraject

Het individueel coachtraject is effectief bij de volgende klachten; burn-out, bored-out, stress, overspannen, piekeren, balans tussen denken en voelen, negatief zelfbeeld, omgaan met emoties, doorbreken van gedachtes. Dit traject is ook interessant als je jezelf wil ontwikkelen op een specifiek vlak zoals persoonlijk leiderschap, emotionele stabiliteit of op mind fitheid.

Voor wie?

Een individueel coachtraject bij Voel jezelf beter is voor iedereen die het gevoel heeft ‘vast’ te zitten in zijn leven. Iedereen die richting kan gebruiken. Voor iedereen die weer in beweging wil komen. Of je nu het gevoel hebt dat alles op rolletjes loopt maar dat je ‘iets’ mist in het leven. Of als je ziek thuis zit omdat je overspannen bent, dit is de plek waar je terecht kunt, zonder wachtlijsten.

Wat doen we?

Na een intakegesprek plannen we de afspraken. Dan bespreken we of alleen de coachsessies nodig zijn. Of dat geleide meditaties jou ook gaan helpen. De coachsessies doen we wandelend door de bossen en over de hei, omdat wandelcoaching de beste methode is om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te komen. Bij slecht weer spreken we elkaar binnen in ons atelier, zodat de continuïteit van jouw traject gewaarborgd blijft.

Dit doen we tijdens wandelcoaching

Tijdens de sessies doorgronden wij jouw conditioneringen, overtuigingen en socialisatie. Hoe ben je geprogrammeerd? Wat geloof je? Wat betekenen gedachtes voor jou? Hoe ga je om met emoties? Waar komen de emoties vandaan? Hoe goed luister je naar je gevoel? Daarna leer je hoe je belemmerende overtuigingen, onnodige gedachtes en niet helpende patronen doorbreekt en transformeert. Je leert contact te maken met je gevoel en daar meer op te vertrouwen. Je leert te kijken naar je kwaliteiten en die beter in te zetten. Dit alles geeft het resultaat dat jij je jezelf beter gaat voelen. Dat je weer richting hebt, en je weet hoe jij de vernieuwde en beste versie van jezelf kunt zijn.

Mogelijke aanvulling met meditaties

Voor meer rust en balans is het mogelijk om de coaching te combineren met meditaties. Tijdens de meditatiesessies zit je op een kussen of lig je op een matje. Je volgt mijn stem en komt in een rustigere staat terecht. Soms zie je tijdens de meditatie beelden of kleuren, of krijg je inzicht in bepaalde zaken waar je mee bezig bent. Het doel is in elk geval dat je rust en ontspanning ervaart. Door meditatie vaker te beoefenen merk je dat je steeds meer rust in je hoofd krijgt en dat je jezelf beter kunt concentreren.

Dit doet de combinatie voor je

Mediteren verlaagt stress radicaal zowel in je geest als in je lichaam. Je traint jezelf om te focussen, te ontspannen en gedachtes los te laten. Er is niets zweverigs aan, het is de beste mind gym die je jezelf kunt voorstellen. Daarnaast kalmeert meditatie je zenuwstelsel. Door de voordelen van meditatie te combineren met wandelcoachsessies herstel je sneller als je bijvoorbeeld spanning vasthoudt, een burn-out ervaart of weinig contact meer hebt met je gevoel.

Dit levert het coachtraject jou op

Of je met of zonder de meditaties het coachtraject volgt; je voelt jezelf beter.

 • Je kent je patronen en weet die te doorbreken
 • Je kent je programmering en weet die te herschrijven
 • Je ervaart balans tussen denken en voelen
 • Je hebt weer richting en focus in je leven
 • Je hebt weer grip op je leven
 • Je stressniveau is gedaald
 • Je hebt tools om de beste versie van jezelf te zijn
 • Je hebt weer plezier
 • Je kunt weer bij je passie en levenslust
 • Je hebt meer energie
 • Je hebt weer contact met jezelf
 • En nog veel meer…

Kortom; een individueel coachtraject is dé manier om jezelf beter te voelen. In alle opzichten. Wacht niet langer en maak nu een gratis en vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Investering

Deze investering verandert je leven. Om jou te helpen hebben we drie opties uitgewerkt voor je. Verlengen is altijd mogelijk.

Aantal wandelcoachsessiesAantal meditatiesInvestering
Brons4 x 1,5 uur wandelcoaching€ 447,00
Zilver4 x 1,5 uur wandelcoaching4 x 1 uur geleide meditatie€ 647,00
Goud6 x 1,5 uur wandelcoaching6 x 1 uur geleide meditatie€ 967,00
De bedragen zijn exclusief btw

Liever een losse sessie? Dat kan natuurlijk ook. De bijdrage daarvoor is €97,- per sessie van 1,5 uur.

Vraag budget aan je werkgever

Heb je een werkgever? Dan kun je navragen of er budget is voor een coachtraject. Steeds meer organisaties en bedrijven zijn namelijk bereid om coachtrajecten voor de ontwikkeling van hun medewerkers te faciliteren.

Start het coachtraject vandaag

Stuur een mail naar madeleen@voeljezelfbeter.nl met daarin je telefoonnummer, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Of bel 0614343024. Dan plannen we een vrijblijvend en gratis intakegesprek waarna we vlot aan de slag kunnen gaan. Of vul het onderstaande formulier in:

  Wacht niet langer, dit is jouw moment, jouw leven. Je kunt deze week al starten. Doen dus.

  Je zet ook je schors aan bij het wandelen. Die delen van de hersenen werken remmend op je negatieve emoties. En je redenerend vermogen, bijvoorbeeld zelfreflectie krijgen ook meer kans. Je tobben wordt wat minder. En dan komt het default-netwerk ook op gang. En dat is het netwerk voor creativiteit. Daarom kom je tijdens het wandelen dus op ideeën,” volgens Prof. dr. Erik Scherder.