Voel jezelf beter
Wandel coach gesprek

Wandel coach gesprek

Wandelcoaching

Wandelingen die je verder brengen in je leven, dat zijn de wandelcoachgesprekken van Voel jezelf beter. Wil je meer mindful leven? Bewuster zijn van je gedachtes, wil je spiegelen of de stilte in? Of wil je je hoofd ordenen? Dat kan met deze wandelingen. Een los coachgesprek al wandelend kan geheel op jouw behoefte. Je kunt ook kiezen uit een van de onderstaande thema’s.

Veluwe mindfull

Mindful-wandeling

Tijdens een mindful-wandeling leer ik je hoe je in het hier en nu bent en blijft. Tijdens de wandeling geef ik je oefeningen om alles in het huidige moment te ervaren en beleven. Uiteraard bespreken we tijdens deze wandeling hoe het met je gaat. Dit is een zeer effectieve vorm van een coachgesprek.


Stiltewandeling lichter leven coaching veluwe

Stiltewandeling

Bij een stiltewandeling begeleid ik je eerst met een korte meditatie richting de stilte in jezelf. Vervolgens wandelen wij in stilte waardoor je in jezelf keert naar je eigen licht. Eenmaal terug praten we na om je ervaring te intensiveren.


Manifesteer je idee krachtig

Spiegelgesprek

Tijdens een spiegelgesprek kun je jouw ideeën spuien en bespreken met mij als onbevooroordeeld persoon. Ik help je spiegelen zodat je van idee naar manifestatie kunt gaan.

Misschien vind je één wandeling te weinig, dan kunnen we een serie plannen tegen een gereduceerd tarief. Of kijk eens bij het coachtraject.

Praktisch

We starten de wandeling vanaf de praktijk. Dus aan de Koningsweg 200 op Staverden (Ermelo). We wandelen door de bossen van het prachtige Staverden of we gaan de hei op. Wil je liever bij jou in de buurt afspreken? Dan kan dat ook. Houd er rekening mee dat er dan reiskosten bijkomen. Een wandeling van een uur kost € 75,- van 1,5 uur € 95,-.

Maak vandaag nog een afspraak door een e-mail te sturen of te bellen.