Voel jezelf beter
Wandel coach gesprek

Wandel coach gesprek

Wandelcoaching

Wandelingen die je verder brengen in je leven, dat zijn de wandelcoachgesprekken van Voel jezelf beter.

Voor wie

Losse wandelcoach gesprekken zijn voor jou als je:

  • je focus kwijt bent
  • onvoldoende in contact staat met je gevoel
  • ergens op vastloopt
  • blijft malen in je hoofd
  • stress ervaart
  • rust in jezelf verlangt

Tijdens de wandelcoaching

We wandelen door de bossen van Staverden en we gaan in gesprek. Jij staat centraal in jouw leven, zo ook tijdens dit gesprek. We gaan aan het werk met jouw vraag. Daarnaast daag ik je uit om te gaan voelen wat je echt wil. We onderzoeken wat jou tegenhoudt om je leven echt te leven en ten volste te ervaren? Na één sessie voel jij je al lichter, weet je meer over jezelf en heb je tools en tips om meer vanuit rust te leven.

Wil jij meer in je kracht komen, begeleiding van een ervaren en geaccrediteerde wandelcoach en wil jij lichter leven? Pak dan je gympen of wandelschoenen uit de kast en maak direct een afspraak voor een wandelcoach gesprek.

Praktisch

Duur: 1,5 uur. Investering: € 97,- (excl btw). Locatie: Staverden (nabij Ermelo). Na het boeken van jouw gesprek volgt de factuur en na betaling is de afspraak definitief.

Inplannen

Je kunt direct een wandelcoachsessie inboeken door mij te bellen 06-14343024 of een e-mail te sturen: madeleen@voeljezelfbeter.nl.

Mijn overvolle gedachten op orde brengen onder haar begeleiding heeft me veel inzicht gebracht. Madeleen is heel benaderbaar en zonder oordeel waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Dankjewel! Dorian

Madeleen is een warm, lief persoon. Absoluut een aanrader om je door haar te laten begeleiden in je persoonlijke reis. Janneke
Maak vandaag nog een afspraak door een e-mail te sturen of te bellen.
Oeps, ergens gaat er iets niet goed.
Yes! Het is gelukt. Jij hoort nu bij de Voel jezelf beter tribe

Mis niets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een bewuster leven en nieuws over de laatste trainingen, workshops en retreats.

Madeleen heeft de kennis en kunde om iedereen op zijn of haar niveau verder te helpen. Concreet, direct, lief en soms valt het kwartje later. Zij is de tolk van jouw hart als je het zelf niet meer voelt of weet. Professioneel, persoonlijk, deskundig, spiritueel en verrassend. Ik gun iedereen een ontmoeting en traject of training met Madeleen! Mabel